Κυριακή, Ιουλίου 23


Κρύφτηκα στη νύχτα σου να μη με δουν οι σκιές της ημέρας μου, παραδόθηκα και έχασα ένα από τα δάχτυλά μου. Σέρνομαι και σύρθηκα, υπνοβάτης στο κρεβάτι του πόθου σκεπάζοντάς το με αγάπες και μεταξωτά όνειρα. Τώρα το αίμα κυλάει και μελτέμια σέρνουν το καράβι της απόλυτης αρνησής μου. Φθίνουσα πορεία σε ανώμαλο έδαφος, ανύπαρκτο υπέδαφος και στις πτυχές το τέλος του κόσμου. Πριν τη δύση πάλι δύση και περιμένω σε μισή ώρα άλλη μία. Και άλλες δύο νά 'τανε εγώ θα τις χάζευα και θα τις μέτραγα.
"Και όταν το είδα τότε κατάλαβα ότι το αίμα αυτό ήταν δικό μοΥ''

Μπλέχτηκα πάλι και πως να σε λύσω, έχασα το δάχτυλό μου και με έχασε και αυτό. Δεν το βρίσκω ούτε καν στο συρτάρι που πετάω αυτά που θέλω να χάσω. Εκεί στο κομοδίνο. Δίπλα μας. Κυλάω και εγώ. Πτυχές και γρατζουνισμένες Αναμνήσεις, όλα εκεί μαζεμένα. Να μου θυμίζουν πως εδώ τα βρήκα και τα έχασα. Γλιστράω από το προσκέφαλο και κάτω. Γλιστράω σε έναν λύθαργο απόλυτο. Φιάσκο η νύχτα και τό 'ξερα από το πρωί. Όταν το δάχτυλό μου αρνήθηκε. Και άρχισα να γράφω με δυσκολία:

Κρύφτηκα στη νύχτα σου να μη με δουν οι σκιές της ημέρας μου, παραδόθηκα και έχασα ένα από τα δάχτυλά μου. Σέρνομαι και σύρθηκα, υπνοβάτης στο κρεβάτι του πόθου σκεπάζοντάς το με αγάπες και μεταξωτά όνειρα. Τώρα το αίμα κυλάει και μελτέμια σέρνουν το καράβι της απόλυτης αρνησής μου. Φθίνουσα πορεία σε ανώμαλο έδαφος, ανύπαρκτο υπέδαφος και στις πτυχές το τέλος του κόσμου. Πριν τη δύση πάλι δύση και περιμένω σε μισή ώρα άλλη μία. Και άλλες δύο νά 'τανε εγώ θα τις χάζευα και θα τις μέτραγα."Και όταν το είδα τότε κατάλαβα ότι το αίμα αυτό ήταν δικό μοΥ''
Μπλέχτηκα πάλι και πως να σε λύσω, έχασα το δάχτυλό μου και με έχασε και αυτό. Δεν το βρίσκω ούτε καν στο συρτάρι που πετάω αυτά που θέλω να χάσω. Εκεί στο κομοδίνο. Δίπλα μας. Κυλάω και εγώ.
Πτυχές και γρατζουνισμένες Αναμνήσεις, όλα εκεί μαζεμένα. Να μου θυμίζουν πως εδώ τα βρήκα και τα έχασα. Γλιστράω από το προσκέφαλο και κάτω. Γλιστράω σε έναν λύθαργο απόλυτο. Φιάσκο η νύχτα και τό 'ξερα από το πρωί. Όταν το δάχτυλό μου αρνήθηκε.

Να με αγγίξει

8 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

ekopsa to daxtilo mou me mia tosi da karfitsa kai evapsa to oneiro moy me ena xrwma kokkino....
A!re karvela ola se sena girizoyne

12:58 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ta asma vevaia leei tripisa alla stin prokimeni periptwsi den exei kamia simasia.

1:00 μ.μ.  
Blogger Y.K.M.T. said...

όπως και το comment σου...!

2:04 μ.μ.  
Blogger Фе́ммe скатале said...

Νευριάζω αλλά έτσι κι αλλιώς η Δουλτσινέα μια ξεδοντιάρα κακογαμημένη συντηρητική ήταν οπότε δεν ασχολούμαι.

Παρακάτω....


Χτές άνοιξα μετά από καιρό εκείνο το συρτάρι που έχουν όλοι αυτοί που θέλουν να χάσουν αυτά που κάποια φορά ζήτησαν , και βρήκα κάτι δάχτυλα...Δεν τα πείραξα..έσκυψα, τα μύρισα, τα φίλησα τους είπα κάτι στο αυτί κι έφυγα...

2:30 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ASXOLITHIKES THELONTAS KAI MH ''MIKRI'' ADOUANETA.EKEINH VEVAIA HTAN VASILISA, DYNAMIKH, APOFASISTIKH. KAMIA SXESI ME SENA.VEVAIA HTAN KAI LIGO SALEMENH AYTO ISWS EINAI TO MONADIKO STOIXIO STO OPOIO TAIRIAZETE.SKEFTIKES NA ALLAKSEIS TO PARATSOUKLI SOY SE KATI PIO IPO....OSO GIA TA DAXTYLA EXW MIA APORIA HTAN TWN PANW 'H TWN KATW AKRWN????
KALO YPOLOIPO KALOKAIRIOY SAS EYXETAI H Doultsinea

3:21 μ.μ.  
Blogger Фе́ммe скатале said...

Ουφφφφ

8:06 μ.μ.  
Blogger welcome to never land said...

Τουλάχιστον η Μαρία Αντουανέτα όταν μιλάει έχει κάτι αξιόλογο να μοιραστεί μαζί μας αντίθετα με εσένα Δουλτσινέα. Γιαυτό το λόγο καλύτερα θα ήταν να μαθαίνεις απο τα σχόλια της μήπως κάποια στιγμή στο μέλλον αξιωθείς και εσύ να λέγεσαι αλλα και να είσαι πραγματικά μια blogger μέχρι τότε καλύτερα να συνεχίσεις να παρακολουθείς Πάνια, να νιώθεις και άνετα ρε παιδί μου.

Μεταξύ τυφλών επικρατεί ο μονοφθαλμος.

6:11 μ.μ.  
Blogger Y.K.M.T. said...

επιστρέφοντας από τις διακοπές μου και εδώ σας βρίσκω...peter pan...thanx για τη προστασία και sorry για τα κλειδιά...όσο για σένα παντεσπάνισσά μου...αχ...τα ίδια συρτάρια έχουμε και φοβάμαι πως και τα ίδια κομμένα δάχτυλα...

1:07 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home